درباره مجمع و کمیسیون‌ها

درباره مجمع

“مجمع مدیران و فعالین اقتصادی کشور” به شماره ثبت 284487 یک تشکل طرف قرارداد سازمان‌ها و نهادهای ملی و بین‌المللی است که با عنایت به سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران و در راستای سازمان‌دهی و بهبود بخشیدن به امور مدیریتی، اقتصادی، آموزشی و پژوهشی مدیران و فعالین اقتصادی طی چهارده کمیسیون‌ تخصصی، با تکیه بر الطاف پروردگار و بهره‌مندی از پشتوانه علمی و تخصصی هیات موسس، مبتنی بر اساسنامه و آیین‌نامه مصوب مجمع تاسیس و آغاز به کار نموده است.

رسالت‌ها مجمع

  1. تشکیل کمیسیون‌های تخصصی متشکل از اعضای حقیقی و حقوقی مجمع
  2. تشکیل جلسات مدون بر اساس آییین‌نامه اجرایی
  3. سیاست‌گزاری و ارائه راهبرد متناسب با اهداف کمیسیون
  4. رتبه‌بندی و ارتقاء سطح اعضاء کمیسیون‌ها
  5. تشکیل کنفرانس‌ها و همایش‌های ملی و بین‌المللی
  6. اشتغال و هم‌افزایی، علم‌گرایی و عمل‌گرایی
  7. تولید علم و انتشار دست‌آوردهای علمی

کمیسیون‌ها

طی مصوبه هیات رییسه مجمع مورخ دوازدهم بهمن 1396، اعضای موقت برای یک دوره یک ساله بر اساس حوزه فعالیت، در شانزده کمیسیون تخصصی ذیل گروه‌بندی می‌گردد.

  1. کمیسیون فرهنگی
  2. کمیسیون رسانه
  3. کمیسیون آموزش و تحقیقات
  4. کمیسیون تربیت بدنی
  5. کمیسیون جوانان
  6. کمیسیون بانوان
  7. کمیسیون اقتصادی
  8. کمیسیون صنایع و معادن
  9. کمیسیون عمران
  10. کمیسیون انرژی
  11. کمیسیون برنامه ریزی
  12. کمیسیون بهداشت و درمان
  13. کمیسیون کشاورزی
  14. کمیسیون حقوقی
  15. کمیسیون گردشگری
  16. کمیسیون اصناف

کلام آخر

همه کسب‌و‌کارها نیازمند یک حامی تمام عیار برای آغاز تا سوددهی و رفع موانع و اختلالات و مشکلات هستند. ما تلاش می‌کنیم که بتوانیم حامی خوبی برای کسب‌و‌کارها باشیم.

نحوه تشکیل کمیسیون‌ها

نحوه تشکیل کمیسیون‌ها، بر اساس رسیدن به حد نصاب تشکیل کمیسیون و انتخاب از بین اعضاء حقیقی و حقوقی صورت می‌پذیرد. بدین صورت که مثلا فعالین اقتصادی حوزه بازرگانی، پس از عضویت و تشکیل جلسه ویژه و با حضور اعضای هیات مدیره مجمع، نسبت به تشکیل کمیسیون و تصویب قوانین و مقررات مربوطه و سیاست گذاری های کلان در راستای قوانین و مقررات جاری کشور، اقدام می‌نمایند.

اهمیت و چرایی تشکیل مجمع

اهمیت و چرایی تشکیل و همچنین قدرت و توانمندی مجمع، بر اساس رابطه علت و معلول تعریف می‌شود. به طوری که هر چقدر تعداد اعضاء مجمع افزایش یافته و توانمندتر شوند، ساختار مجمع نیز قدرتمندتر می‌شود و بر اساس هم‌افزایی صورت گرفته، می‌تواند خدمات ویژه‌ای را برای سایر اعضاء ارائه نماید. بدین صورت که کمیسیون های تخصصی توانمند، خدمات ویژه‌ای را هم برای اعضای همان کمیسیون، هم برای اعضای سایر کمیسیون‌ها ارائه می‌نمایند. اعضاء مجمع خود را شهروندی از شهرستان مجمع خواهند یافت.

نحوه عضویت در مجمع

نحوه عضوگیری مجمع، بر اساس فراخوان عمومی و طی جلسات تخصصی و معرفی از سوی سازمان ها و مراکز، بخصوص موسسات و شرکت‌های خصوصی خواهد بود. بدین صورت که پس از تکمیل فرم عضویت و ارائه رزومه، مدارک و مستندات توسط کارشناسان ارزشیابی مجمع بررسی می‌شود و در صورت کسب امتیازات لازم، متقاضی می‌تواند در ازای پرداخت حق عضویت سالانه، به عضویت همان کمیسیون درآید. لازم به ذکر است که ساختار کمیسیون‌ها بر اساس جلسات مدون صورت می‌پذیرد. بدیهی است خدمات کمیسیون‌ها و کارگروه‌ها، بر اساس سطح و نوع هم افزایی اعضاء، بیش و کم شده و ارائه می‌گردد.

چرایی عضویت در مجمع

امروزه ارتباطات نقشی مهم و اساسی را در توسعه مشاغل و کسب و کارها ایفا می‌کند. تمامی کسب و کارها نیازمند مرجعی هستند که ضمن مراجعه به آن، علاوه بر حل مشکلات و ارائه راهکارهای درست و کارشناسی شده، آنها را تا حل معضلات حادث همراهی کنند. ارتباطات لازم را جهت توسعه اشتغال برای ایشان فراهم نموده و کمک کند تا به درآمدزایی بیشتر نیز برسد. همین بیان، چرایی تشکیل و اهمیت عضویت در مجمع را تبیین می‌نماید. به طور مختصر می‌توان گفت:

  1. مشاوره در زمینه کارآفرینی و توسعه کسب و کار
  2. مشاوره حقوقی و ارائه خدمات حقوقی و داوری
  3. ارائه خدمات ویژه ثبتی؛ نظیر ثبت شرکت و موسسه و برند
  4. خدمات مشاوره مدیریتی و ارائه راهکارهای توسعه ای و برون رفت از مشکلات
  5. ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی با رویکرد توسعه ای و تحولی
  6. ارائه خدمات اداری و تشکیلاتی؛ نظیر اخذ مجوزات لازم ویژه اعضاء
  7. ارائه خدمات در حوزه آی‌تی و فناوری های نوین
  8. ارائه خدمات بیمه ای و بانکی، تجاری و بازرگانی
  9. ارائه خدمات هتلداری و گردشگری؛ تنها بخشی از خدمات مجمع می‌باشد.